Aydın Atatürk Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 02562194587
WEB http://aydinatal.meb.k12.tr
Adres : Mimar Sinan Mahallesi Yörük Ali Efe Bulvarı 2328 Sokak No1
VİZYON : Aydın Atatürk Anadolu Lisesi’nin değerleri ve ilkeleri; 1. Okul, aile, çevre, öğrenci diyaloğu ve işbirliğine önem veren, 2. Öğrencilerini bilgi, görgü ve terbiye bakımından en üst düzeye çıkarmaya çalışan, 3. Çevreye duyarlı, 4. Yaratıcı ve yenilikçi, 5. Dünya ile barışık, 6. Kozmopolit değil, memleketçi; köksüz, töresiz değil, milli ve manevi değerlere bağlı, 7. Halktan kopmuş değil, memleketçi, 8. Tüketici değil, üretici, 9. Taklitçi değil, yaratıcı, 10. Ezberci değil, araştırıcı, 11. Menfaatçi değil, fedakar, 12. İlişkilerinde doğruluğu hep ön planda tutan, 13. Yaptığı işte hep mükemmeli kovalayan, laik, cumhuriyetçi ve Atatürk ilkelerini benimseyen, 14. Türk milletinin milli ve manevi değerlerine saygı duyan, onu benimseyip koruyan, geliştiren, nesilden nesile aktarılmasını sağlayan bir kurumdur.
MİSYON : Aydın Atatürk Anadolu Lisesi olarak; 1. Öğrencilerimize öğrenmeyi öğretmek, 2. Bütün çalışmalarımızın odak noktasına öğrencilerimizi koymak, 3. Öğrencilerimizin başarısını artırmak için karşılıklı olarak sorumluluk almak ve verimli bir şekilde çalışmak, 4. Ülkemizin bütün fertlerine ve öğrencilerimize bir birey olarak saygı duyup, onları koruyup gözetmek, 5. Geçmişiyle, çevresiyle ve kendisiyle barışık olmak.
BAŞARILAR :
Pansiyon :
Lojman : Sayısı:0
Servis :
Ulaşım : Şehiriçi Dolmuş Güzergahında (1,3,4,5,6,7,8 nolu dolmuş hattı üzerinde)
Yerleşim Yeri : Mimarsinan Mahallesi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezinde
Kontenjan Bilgileri :
Taban-Tavan Puan Bilgileri :
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu :
LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi :
Sportif Etkinlikler :